laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GRAND CAF?-RESTAURANT MET HOTELFUNCTIE IN APPELSCHA

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52427 26-08-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 50.000 - € 100.000 € 100.000 - € 150.000 V.O.F.

omschrijving

Wij bieden u de exploitatie aan van trendy grand caf? in het toeristische Friese dorp Appelscha, aan de rand van het Drents Friese Woud. Het betreft een gezond bedrijf met veel potentie dat zicht richt op eten en drinken. Het bedrijf beschikt bovendien over een recreatie-appartement en over 3 driesterren hotelkamers. De locatie wordt gehuurd.

Vraagprijs: ? 110.000,00 exclusief B.T.W..

Met dit grand caf?/restaurant wordt een prachtige kans aangeboden voor een vliegende start in de horeca. Naast het feit dat het bedrijf goed draait en voldoende basis biedt voor een belegde boterham, zijn er voldoende kansen om de omzet verder te laten groeien. Een bedrijf met toekomst perspectief.

Wij bieden u de exploitatie aan van trendy grand caf? in het toeristische Friese dorp Appelscha aan de rand van het Drents Friese Woud. Het betreft een gezond en sfeervol bedrijf dat zich qua eten en drinken richt op het lagere en middensegment en dat zich onderscheidt met een prima prijs-/kwaliteitsverhouding gecombineerd goede smaak en een prima sfeer. Bovendien beschikt het bedrijf inpandig over een vakantie-appartement met en goede bezetting en over een drietal hotelkamers. De hotelkamers worden sinds de overname gebruikt als inpandige woning voor de exploitanten, maar voldoen aan de juiste eisen en kunnen op elk gewenst moment worden aangeboden aan nieuwe gasten. De locatie in Appelscha wordt gehuurd.

De exploitatie van dit bedrijf is in 2009 overgenomen. Tot die tijd werd op deze locatie onder een andere naam een restaurant met hotelfunctie gedreven.

De huidige exploitanten hebben de bedrijfsactiviteiten ondergebracht in een gezamenlijke vennootschap onder en huren de locatie in Appelscha.

De onderneming wordt aangeboden in de vorm van een activa transactie. Hierbij worden de inrichting, inventarissen, apparatuur, software, de voorraden, het klantenbestand, de huurovereenkomst en indien mogelijk en/of gewenst het personeel (oproep) en de naam aangeboden voor een bedrag ad. ? 110.000,00 exclusief BTW.

Hoewel het eerste jaar na overname mag worden gezien als een ?aanloopjaar?, draait men vanaf dag 1 met een positief bedrijfsresultaat. Hierbij moet worden opgemerkt dat men de 3 hotelkamers niet vermarkt. De jaarlijkse omzet laat bovendien een stijgende lijn zien doordat de plaatselijke bevolking het grand caf? steeds beter weet te vinden. De minimale jaaromzet bedraagt nu ca. ? 165.000,00 exclusief BTW met een gemiddelde brutowinstmarge van ca. 70%. Voor het 2011 en verder mag zondermeer worden verwacht dat de stijgende lijn van de afgelopen jaren kan worden vastgehouden.

Het overnamebedrag biedt voldoende gelegenheid om een degelijke bedrijfsvoering op te bouwen waarmee geld valt te verdienen. Wanneer de drie hotelkamers worden ingezet in de bedrijfsvoering zal dat een substanti?le extra impuls geven aan de omzet, zowel met betrekking tot bruto kameropbrengst als met betrekking tot aanvullende keukenomzet.

Wanneer wij uw interesse hebben gewekt dan bieden u graag een uitgebreid verkoopmemorandum aan, eventueel aangevuld met onderbouwend cijfermateriaal en overige informatie. Hiertoe vragen wij u om voorafgaand een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

Mede namens de eigenaren nodigen wij u graag uit voor een uitgebreide bezichtiging in Appelscha. Wij weten zeker dat u onder de indruk zult zijn van de exploitatiemogelijkheden, de sfeer, de professionaliteit, de uitstraling en natuurlijk de omgeving.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29