laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WEGGEBONDEN HORECA ONTWIKKELING ZUID NEDERLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52378 19-08-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever heeft in het Zuiden van Nederland een locatie in ontwikkeling van circa 11 hectare, waar weggebonden horeca gerealiseerd dient te worden. De locatie is voorzien van ruime parkeervoorzieningen voor vrachtauto?s (bewaakt parkeren), een tankstation voor vrachtauto?s, een servicepunt voor vrachtauto?s en diverse horecavoorzieningen. Daarnaast zal er een onbemand tankstation komen. Het gaat hier om een nieuwe, snelgroeiende, jonge organisatie (nieuwe formule) van onbemande tankstations.

Deze strategische locatie ligt op een bedrijven- en industrieterrein nabij ??n van de beste verkeersknooppunten van Nederland in de onmiddellijke nabijheid van een op- en afrit .

Tot de mogelijkheden behoren onder andere; een restaurantruimte voor professionele chauffeurs, een fastfood outlet al dan niet met ?drive through? mogelijkheden en een hotel.

Aanvullende informatie wordt uitsluitend na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring verstrekt. Eventuele splitsing of separate verhuur/verkoop is mogelijk.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29