laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HORECARUIMTE TE DISTRIPARK EEMHAVEN, ROTTERDAM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52377 19-08-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Het betreft een pand welke is gelegen langs de Rijksweg A15, afslag 18, midden in het havengebied Rotterdam. De Waal-Eemhaven is op korte afstand.
Het is een uitstekende locatie waar dagelijks 80.000 voortuigen passeren. Parkeergelegenheid is in ruime mate aanwezig.

De horecaruimte heeft een oppervlakte van 650 m2 b.v.o., gesitueerd op de begane grond. De horecaruimte wordt per mei 2012 te huur aangeboden. Naast de horecavoorzieningen is er een truckstop met tal van faciliteiten en diensten. Verder zijn er truckers parkeerplaatsen, een weegbrug en een volautomatisch pompstation aanwezig.

Oorspronkelijk is de horecalocatie opgezet als aanvullende service voor de professionele weggebruiker. Per mei 2012 be?indigd de huidige exploitant haar activiteiten en komt het uitstekend gesitueerde en goed bereikbare bedrijfspand beschikbaar voor de verhuur. De locatie leent zich uitstekend voor een weggebonden bedrijfsformule. Hierbij valt te denken aan een caf?-restaurant voor weggebruikers, een franchise formule of een conceptrestaurant. Naast een restaurant met circa 100 plaatsen is er de mogelijkheid om een tweede restaurant met circa 65 zitplaatsen te exploiteren. Het is mogelijk om twee separate concepten te voeren.

De horecabedrijfsruimte wordt casco opgeleverd. Huurperiode bedraagt 10 jaar plus 5 optiejaren. Aanvaarding in overleg. Huurder en verhuurder komen een met omzetbelasting belaste verhuur overeen.

Huurprijs per jaar: ? 125.000,= excl. BTW
Huurprijs excl. nutsvoorzieningen en servicekosten

Tags (trefwoorden)
Horecaruimte | Distripark | Eemhaven | Rotterdam | VerhuurNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29