laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CASCO HORECARUIMTE TE BORCHWERF, ROOSENDAAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52376 19-08-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Een gedeelte van het nieuw te bouwen Facilitypoint ?Borchwerf? te Roosendaal is beschikbaar voor verhuur. Dit architectonische en ambitieuze project wordt een echte eyecatcher, direct gelegen aan de A17 (afslag 20) en centraal aan de rand van bedrijvenpark en industrieterrein Borchwerf II.
Borchwerf is een bedrijventerrein gelegen ten Noorden van Roosendaal en wordt in meerdere fasen gerealiseerd. Verwachte oplevering geschiedt medio 2012.

Op dit gedeelte van Borchwerf II is een truckparking gelegen, geschikt voor 180 vrachtauto?s en een truckstop. Er is een dagelijkse passantenstroom van 40.000 voertuigen. Het facilitypoint ligt enkele minuten van het bekende Factory Outlet Rosade (afrit 19).Het project wordt ontwikkeld door DC Berkel Groep. DC Berkel Groep is een landelijk opererende organisatie van truckstops en heeft een nieuwe snelgroeiende formule van onbemande tankstations. Een dergelijk pompstation is op genoemde locatie al aanwezig.

Het bedrijfspand wordt opgetrokken uit zeer hoogwaardige materialen
Het maximale vloeroppervlak voor horecaruimten bedraagt circa 1.500m?. Splitsing in units is mogelijk.
In het facilitypoint wordt een verscheidenheid aan bedrijven, kantoren, chauffeursvoorzieningen, facilitaire diensten en horeca beoogd. De (facilitaire) diensten bestaan o.a. uit een kinderopvang, lifestyle, fitness en arbo gerelateerde diensten. Er zijn voor de horeca verschillende concepten mogelijk. Gedacht kan worden aan een weggebonden horecabedrijf, een landelijk bekende formule of een conceptrestaurant. De exploitatie van een chauffeurscaf? met aanvullende voorzieningen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

De horecabedrijfsruimte wordt casco opgeleverd. Huurperiode bedraagt 10 jaar plus 5 optiejaren. Aanvaarding in overleg. Huurder en verhuurder komen een met omzetbelasting belaste verhuur overeen.

Huurprijs per jaar: Afhankelijk van de omvang van het gehuurde.
Huurprijs excl. nutsvoorzieningen en servicekosten

Tags (trefwoorden)
Casco | Horecaruimte | Borchwerf | Roosendaal | Te huurNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29