laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GOED FLORERENDE DORPSWINKEL IN BRABANT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52346 15-01-2013 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. V.O.F.

omschrijving

Ter overname aangeboden een goed renderende moderne dorpswinkel.

Op een verkoopvloeroppervlak van momenteel ruim 300 m2 wordt met name dames-, herenmode, lingerie en woningtextiel verkocht op het midden segment van de markt.

Het bedrijfsvloeroppervlak bedraagt circa 500 m2. Bovendien is er ruimte voor eventuele uitbreding.

Al ruim 50 jaar is deze winkel gevestigd op de huidige locatie aan een doorgaande weg in het centrum van het gezellige dorp. De onderneming heeft een uitstekende reputatie die is opgebouwd door het leveren van kwaliteit en service in een moderne ambiance. Door de breedte van het assortiment biedt de winkel veel afwisseling en altijd traffic

Door het opbouwen van een grote klantendatabase en het onderhouden van regelmatige contacten met de klanten (mailings/klantenkaart) is de onderneming in staat geweest om de omzet goed op peil te houden. De resultaten over de laatste jaren zijn dan ook goed te noemen.

Het huidige ondernemersechtpaar heeft om leeftijdsredenen de wens de winkel over te dragen aan een opvolger maar wil, indien dit gewenst is, nog best een poosje meedraaien om de koper te ondersteunen. De overname som bestaat uit de reeele waarde van de voorraad en inventaris en een relatief lage goodwillsom. De ondernemers hechten er aan dat de onderneming op een gezonde basis kan worden voortgezet.

Het winkelpand kan door de koper worden gehuurd waarbij afspraken gemaakt kunnen worden omtrent het eerste recht van koop in de toekomst.

Tags (trefwoorden)
Dorpswinkel | Damesmode | Herenmode | Brabant | Overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29