laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EIGEN ONDERNEMING IN BEDRIJFSADVISERING AAN HET MKB

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52344 16-08-2011 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Een succesvolle internationale organisatie, met vele honderden kantoren op het gebied van bedrijfsadvies aan het MKB, wil vanwege haar strategie en de kansen in de markt sterk expanderen. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid om als zelfstandige partner aan deze uitbouw mede gestalte te geven.

Wie zijn wij?
De organisatie is gespecialiseerd in het begeleiden van grote en kleine MKB-ondernemers. De begeleiding van deze ondernemers strekt zich uit over langere tijd waarbij omzet, kosten en de kwaliteit van de organisatie sterk worden verbeterd met een felle omzet en winsttoename als gevolg.

Wat bieden wij?
Nieuwe partners maken vanuit een eigen onderneming gebruik van de voordelen van een overkoepelende organisatie. Een uitgekiend systeem, uit de praktijk voortgekomen en dat zich al vele jaren over de gehele wereld heeft bewezen is onderdeel van het gebodene. Tevens biedt men een uitgekiend opleiding- en coachingprogramma aan. De organisatie is al bijna 20 jaar actief op haar vakgebied en heeft een meer dan uitstekende reputatie.

Wie zoeken wij?
De gezochte kandidaten dient minimaal HBO niveau te hebben en een bedrijfskundige achtergrond. Zij moeten beschikken over ruime generalistische ervaring, commerci?le capaciteiten, ondernemersmentaliteit en goed kunnen luisteren. Zij zijn verder punctueel, open en hebben gevoel voor humor. Wij zoeken partners in geheel Nederland.

Graag komen wij in contact met serieuze kandidaten die zich herkennen in het geschetste profiel en als zelfstandig ondernemer binnen een bewezen formule aan de slag willen.

Tags (trefwoorden)
Onderneming | Bedrijfsadvisering | MKB | Franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29