laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UITERST SUCCESVOLLE FRANCHISE IN BEDRIJFSADVISERING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52343 16-08-2011 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Onze internationale opdrachtgever maakt een stormachtige groei door en groeit sneller dan haar concurrenten. Met meer dan 1000 vestigingen wereldwijd is zij de grootste franchise in de ondernemingsadvisering aan het MKB. Voor 2011/2012 is in Nederland een groei voorzien van 5 ondernemers. Wij zijn daarbij op zoek naar ondernemers die willen meedelen in het internationale succes van de organisatie.

Het verdienmodel is transparant omdat er niet met commissies wordt gewerkt maar met een (maandelijkse) fee voor het advies. Hierdoor zijn objectiviteit en transparantie gewaarborgd. De franchisenemers zijn in staat om de omzet structureel te verhogen, de kosten omlaag te brengen en het werkplezier substantieel te verhogen. Geholpen door de 20-jarige internationale ervaring van de franchisegever, de schaalgrootte en de kwaliteit van het advies, zijn de franchisenemers succesvol.

De doelgroep van de franchisenemer wordt gevormd door MKB ondernemers, groot en klein. Succesvolle franchisenemers zullen binnen een jaar een team van medewerkers om zich heen hebben verzameld. Kennis van, en ervaring in het bedrijfsleven, leiding kunnen geven aan een team en optimaal kunnen functioneren in een netwerk zijn basisvaardigheden waar je over moet beschikken. Commerciele vaardigheden zijn uiteraard een pre.

Misschien heeft u al ervaring als ondernemer (ZZP?er) en zoekt u een mogelijkheid om een bedrijf te beginnen waarin je minder afhankelijk bent van de eigen beschikbare uren. De franchisegever is een solide organisatie die al bijna 20 jaar actief is, veel tijd steekt in de ontwikkeling van haar mensen en groei generen ziet als ??n van haar kerncompetenties. Graag geven we verdere inlichtingen over deze interessante ondernemingsmogelijkheid


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29