laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


IT BEDRIJF MET EIGEN PRODUCT ZOEKT GROEIPARTNER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52149 12-08-2011 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 B.V.

omschrijving

Dit bedrijf verlaagt de operationele transactie kosten van klanten door ervoor te zorgen dat leverancier/crediteur gegevens gescand, opgeschoond, verrijkt, up-to-date gebracht en up-to-date gehouden worden. Uniek in Europa doordat aangesloten gebruikers automatisch de actuele gegevens en aanpassingen ontvangen om te importeren in het ERP systeem. Vergelijk het met de manier waarop LinkedIn werkt, alleen dan voor uw bedrijfsgegevens.

- Van de 1,6 miljoen organisaties (+/- 800.000 ondernemingen) in Nederland wijzigt 40% tot 60% haar stamgegevens. De onderneming zorgt middels een applicatie voor het eenvoudig kunnen beheren van stamgegevens van nationale en internationale relaties.
- De onderneming draagt zorg voor kwaliteit en streeft voortdurend naar vernieuwing en daadkrachtige oplossingen. Het product is een SaaS (Software as a Service) oplossing en werkt door uitwisseling van stamdatagegevens tussen de aangesloten ERP systemen. Door de toepassing van SOA (Service-Oriented Architecture) is een integratie mogelijk met diverse systemen.
- De functionaliteiten betreffen onder meer: koppelen en beheren van stambestanden, verrijking van profielgegevens, onafhankelijk verificatie van wijzigingen in stamgegevens, scan op dubbele gegevens en spook- en failliete leveranciers, self service leveranciers portal, structurele document uitwisseling gericht op risico beheer.
- De onderneming is in de opstartfase, maar heeft al diverse grote opdrachtgevers als multinationals en gemeenten. Aandachtspunt is de software volledig te optimaliseren en op den duur marktleider in de Benelux te worden op het gebied van stambestandbeheer.
- De onderneming heeft in het 2e kwartaal van 2011 EUR 38.000,- omzet gehaald. Er bevinden zich 40.000 organisaties in het systeem, waarvan 9.000 bevestigd. De omzet is de afgelopen 3 kwartalen met 20% gegroeid.
- De prognose die geschetst is, is gebaseerd op 4 omzetpijlers: consultancy, software abonnement debiteuren/crediteuren, abonnement certificeringsoftware en aansluitfees. Verreweg de grootste omzetpotentie en ook core business is het abonnement voor debiteuren/crediteuren stamgegevens.
- De ondernemers hebben zelf EUR 400.000,- in de onderneming gestopt. Op dit moment is de onderneming op zoek naar additionele middelen ter hoogte van EUR 1.000.000,- in de vorm van financiering en/of investering.
- De onderneming heeft een applicatie ontwikkeld die uniek is en voor het bedrijfsleven veel tijds- en kostenbesparing kan opleveren. Het groeipotentieel is dan ook groot.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29