laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KLUSBEDRIJF MET HOGE STANDAARDS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51982 04-08-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij vertegenwoordigen een franchiseorganisatie in de klusbranche. De potentie aan omzet is groot maar door een gebrek aan landelijke spreiding loopt zij nu omzet mis. Wij zijn daarom versneld opzoek naar klusbedrijven die zich willen aansluiten maar ook naar startende ondernemers.

De aangesloten klusbedrijven zijn zeer succesvol. Omzetten liggen ver boven het landelijk gemiddelde. Er is dus ruimte voor snelle expansie. Ondanks de druk hecht de franchisegever echter sterk aan kwaliteit maar ook sterk aan de relatie met onze bestaande ondernemers. Zaken als uitstekende rendementen, hoge kwaliteit van de dienstverlening en een stabiele organisatie versterken elkaar voortdurend.

Een aangesloten klusser is 100% zelfstandig ondernemer. U stapt in een succesvolle formule waar u uw eigen ondernemerstalent en kennis goed tot zijn recht kunt laten komen. Er is sprake van een effici?nte centrale organisatie die gericht is op ondersteuning.

Zaken als (lokale) marketing, financiering en administratie maar vooral kwaliteitsbewaking zijn onderdeel van de manier van zaken doen. Dat zelfde geldt voor scholing en opleiding. De ondernemer die wij zoeken is positief ingesteld, wil ?cht ondernemen en beschikt, door ervaring, affiniteit en/of opleiding, over benodigde vaardigheden. Naast handig bent u communicatief vaardig en bovenal een vakman. De belangrijkste investering die u kunt doen is energie, enthousiasme en inzet. U beschikt dan ook over die houding en instelling.

Graag komen wij met u in contact als dit profiel bij u past.

Tags (trefwoorden)
Klusbedrijf | Franchise | Klusbranche

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29