laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SAMENWERKING VOOR ACCOUNTANTSKANTOOR ZONDER CF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51942 29-07-2011 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van bedrijfsopvolging, fusie en overname. Hij zoekt samenwerking met accountantskantoren en/of administratiekantoren, op het gebied van fusie- en overname. Het gaat met name om kantoren die uit principi?le en ethische overwegingen hun klanten niet zelf vertegenwoordigen in dit voor de klant zo bijzondere proces. Dit vanwege de tegenstrijdige belangen, die er altijd in het proces dreigen op te komen.

Onze opdrachtgever is zeer wel in staat om dat proces op een onafhankelijke manier, zonder conflicts of interest, uit te voeren. Uiteraard draait hij dit proces in volledige harmonie met u als accountant, waarbij ieder zijn eigen specialisme invult. Onze opdrachtgever is met name heel sterk in het vooronderzoek bij de klant en het searchen naar de koper of fusiepartner, u als accountant bent voor de waardering en due diligence de sterke partner in het proces. "Delen" staat bij ons hoog in het vaandel, ook bij deze bedoelde opdrachten

Vertrouwelijkheid is uiteraard gewaarborgd.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29