laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WERELDWIJDE SUCCESFORMULE MET RUIMTE VOOR EIGEN STIJL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51851 28-07-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers is een vooraanstaande trainingsorganisatie. Hun succesvolformule die al 220 trainingscentra met even zovele franchisenemers telt groeit sterkt. In de Benelux zijn nu 7 franchisenemers actief. Hoewel de basis wordt gevormd door verkooptrainingen maken management- en leiderschap een steeds belangrijker deel uit van de training. Het grote onderscheidt zit bij deze formule in het teweeg brengen van blijvende gedrags- en prestatieverbeteringen te bewerkstelligen.
Uitgangspunt van de opdrachtgever is de commerci?le en persoonlijke ontwikkeling van de business partners. De franchisegever zorgt ervoor dat de collectieve kennis ter beschikking staat van de individuele ondernemer. Franchisegever ondersteunt, d.m.v. een 24/7 personal coach terwijl er optimaal ruimte is om te ondernemen. Je start je eigen bedrijf met een bewezen winstgevende formule. Het concept voorziet in programma's die op maat naar de behoeftes van individuele klant worden ontwikkeld. Verkopers worden getraind snel het vertrouwen te winnen van prospects en dus effici?nter ?cht tot zaken te kunnen komen.
Voor een aantal delen van Nederland zijn wij in gesprek met franchisenemers. De franchisegever hecht sterk aan de persoonlijkheid van haar franchisenemers en de vaardigheden die zijn meenemen. Actief lid zijn van de gemeenschap waar de ondernemer deel van uitmaakt speelt daarbij ook een rol. Vandaar dat wij graag in contact komen met mensen die in Rotterdam hun trainingscenter zouden willen opzetten. De mensen die wij zoeken streven er naar de beste te zijn hun domein. Een geschikte kandidaat is bereid daar de nodige inspanningen voor te verrichten. Je wilt ondernemen en je doelen bereiken naar eigen visie en inzichten. Je bent een charismatische ondernemer of hebt de ambitie er ??n te worden. Je wilt graag eigen baas te zijn, en dus je eigen inkomensniveau bepalen. Het is een succesformule waarin ruimte bestaat voor een eigen stijl.
De opstartkosten en investering zijn, zeker in relatie tot de rendementen laag. Het concept bewijst zich commercieel en financieel. Als jij je herkent in dit profiel dan komen we graag met je in contact


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29