laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERESSANT AGENTSCHAP VOOR UITGEVERS/DRUKKERIJEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51848 23-01-2013 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Onze opdrachtgever biedt zijn agentschap van (voormalig Oost-) Duitse drukkerijen / boekbinderijen te koop aan. 12 jaar geleden gestart via een buy-out, heeft deze agent enkele gerenomeerde Nederlandse uitgeverijen tot klant.

Via de Duitse principalen worden voor deze uitgevers met succes de nieuwe uitgaven en de herdrukken geproduceerd. De begeleiding van de order, vanaf het gereedkomen van de digitale datadragers tot en met de aflevering bij de uitgever zijn distributiecentrum, is de taak van deze agent, waarvoor hij een vast percentage van het orderbedrag ontvangt.

Vanwege leeftijd wil hij thans zijn agentuur verkopen. Bereid nog even mee te werken tijdens een overdrachtsperiode. Ideaal voor drukwerk agenten die omzetvergroting zoeken, dan wel voor medewerkers van een uitgever die voor zich zelf willen beginnen. Of bijvoorbeeld traffic managers van reclamebureau's. Goede beheersing van de Duitse taal is natuurlijk erg prettig, en uiteraard ook van de Nederlandse. Met jong elan en inzet is omzet snel tge verdubbelen.

Tags (trefwoorden)
Agentschap | Drukkerijen | Overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29