laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SCOUTING EN TRANSFER VOETBALPLATFORM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51840 29-07-2011 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Internet als (internationaal) platform biedt grote commerci?le kansen. De voetbalmarkt is er daar ??n van. Deze markt heeft in Europa en ook wereldwijd voldoende omvang en natuurlijk veel aandacht. Uitgaande van het tijdrovende (talent)scouting en het huidige ICT niveau zijn er voor professionalisering van het voetbal nog heel veel mogelijkheden. Hiertoe heeft de onderneming een universeel scouting & transfersysteem ontwikkeld met de succesvolle kenmerken van o.a. Facebook, Marktplaats en YouTube. De applicatie is gebaseerd op beperkt gratis raadplegen en betaald lidmaatschap met volledige toegang; en zal internationaal worden uitgerold.
Het intellectueel deugdelijk beschermde systeem zal wereldwijd het eerste en enige voetbalplatform zijn dat alle in de voetbalwereld benodigde faciliteiten online als webapplicatie aanbiedt. Daarnaast is er op termijn een versie voor Smartphone en PDA als extra service beschikbaar (in het stadion, tijdens de wedstrijd of waar dan ook gebruik maken van het scouting & transfer systeem). Omdat het systeem als webapplicatie via het Internet wordt aangeboden, hebben gebruikers de vrijheid om overal ter wereld in te loggen. Er wordt in de opzet rekening gehouden met fans, voetballers, professionele gebruikers en andere stakeholders, zoals (sport)merkfabrikanten. Het ontwerp voor de applicatie is gereed.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29