laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RETAILERVARING, AFFINITEIT MET AZI? EN TOE AAN EEN EIGEN WINKEL?

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51779 14-07-2011 Detailhandel Non-Food Meubelen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een voor Nederland nieuwe franchiseformule is op zoek naar franchiseondernemers die de uitdaging zoeken om een eigen winkel te starten en deze succesvol en winstgevend te maken. Dit unieke franchiseconcept in Aziatische lifestyle producten wordt vanuit het hoofdkantoor in Azi? op diverse plaatsen in de wereld ge?ntroduceerd. Nederland is daarbij een van de eerste landen. Eind 2012 zullen 10 nieuwe winkels in grote steden in Nederland geopend zijn. De eerste winkel wordt in de loop van deze zomer geopend in Utrecht.
In de winkels binnen het professionele netwerk wordt een uitgebreid, maar zorgvuldig op elkaar afgestemd assortiment bijzondere en kwalitatief oogwaardige Aziatische lifestyle producten verkocht. Alle producten worden op duurzame en eerlijke gronden vervaardigd en aangeboden tegen redelijke prijzen. De producten worden zonder uitzondering gekenmerkt door een uniek ?verhaal?: hetzij door de ambachtelijke productietechniek (handgemaakt), hetzij door de bijzondere vormgeving, hetzij de organische manier van teelt etc. De winkels hebben een geheel eigen, luxe, sfeervolle inrichting en uitstraling waarbij de winkelinrichting ook door onze opdrachtgever in Azie wordt ontworpen en geproduceerd.

Het deelnemen aan deze franchiseformule biedt o.a. de volgende voordelen:
Het gebruik van het handelsmerk (bekende bedrijfsnaam, logo en slogans);
? De professionele kennis en ervaring van de formule op het gebied van:
? bedrijfsvoering, procedures en richtlijnen (Franchise Manual)
? training van nieuwe franchisenemers en hun personeel
? (inter)nationale marketing
? 7 dagen per week beschikbaar voor bestellingen, vragen en advies in het Nederlands.

Spreekt bovenstaande je aan?
Wij helpen je graag bij het zetten van de eerste stappen op het pad van franchiseondernemer en nodigen je uit om contact omet ons op te nemen voor meer informatie.

Tags (trefwoorden)
Retail | Azi? | Franchise | Lifestyle | AziatischeNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29