laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SPARREN MET ONDERNEMERS OVER DE BOEKHOUDING?

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51777 14-07-2011 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Je werkt al geruime tijd in de financi?le dienstverlening en je bent toe aan een nieuwe uitdaging met meer vrijheid in je dagelijkse werkzaamheden?
Onze opdrachtgever is een advies- en administratiekantoor met ruim 30 vestigingen in heel Nederland. Opgericht in 2003 en sinds 2006 actief als franchiseformule. De vestigingen ondersteunen het midden- en kleinbedrijf bij het voeren van de boekhouding, doen van belastingaangiften en de jaarwerkzaamheden. Sparringpartner zijn voor ondernemers of managers, dat is waar de nadruk op ligt. Het controller schap wordt op deze wijze toegankelijk gemaakt voor het MKB. De nadruk ligt verder op het persoonlijke contact, met vaste aanspreekpunten, en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers.

Speerpunten:
? Proactief in omgang met de ondernemer;
? Het geven van inzicht in de cijfers van de bedrijven door middel van specifieke management rapportages;
? In samenspraak met ondernemers uitzetten van financi?le acties naar de toekomst;
? Heldere prijsstelling. De activiteiten worden op abonnementsbasis uitgevoerd tegen een vast maandelijks bedrag, zodat de ondernemer niet met onaangename verassingen wordt geconfronteerd;
? Online en innovatief: er wordt gewerkt met behulp van een digitale administratieve snelweg. Klanten krijgen de mogelijkheid om de in te boeken stukken via een digitale postbus aan te bieden.


Het deelnemen aan de franchiseformule biedt de volgende voordelen:
? Je wordt getraind en ondersteund bij de start van je eigen vestiging;
? Je krijgt toegang tot administratieve software vanaf iedere werkplek. Koppelingen met jaarrekening-, belasting- en salarissoftware zijn aanwezig;
? Je klanten kunnen gebruik maken van Internetboekhouden met analyse van cijfers;
? Je kunt gebruik maken van online salarissoftware met HRM functies;
? Je wordt onbeperkt ondersteund door een helpdesk voor financi?le, fiscale of operationele vragen;Spreekt de bovenstaande filosofie je aan? Wil je geen traditioneel administratiekantoor beginnen maar een kantoor dat zich richt op de adviesfunctie?
Wij helpen je graag bij het zetten van de eerste stappen op het pad van franchise-ondernemer en nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29