laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


COMMERCIE?L GEDREVEN EN COACHINGSASPIRATIES?

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51771 14-07-2011 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Je hebt jarenlang ge?xcelleerd als ?salesmanager? en je bent toe aan een nieuwe uitdaging als zelfstandig consultant/coach?

Dan bieden we je n? de kans om als zelfstandig franchiseondernemer te starten bij een gerenommeerd coachings- en trainingsinstituut.
Je gaat als zelfstandig franchiseondernemer je klanten ondersteunen bij het in beeld brengen van hun visie en missie. Vervolgens adviseer je bij het bepalen van de strategie en vertaalt deze naar concrete plannen. Je begeleidt bij de implementatie daarvan, door het voeren van gesprekken met de stakeholders in de organisatie van de klant en er voor te zorgen dat ook de idee?n van de werkvloer worden gehoord. Indien noodzakelijk wordt dit proces voortgezet door het trainen van individuen of groepen van medewerkers. De training is geen doel op zich maar een middel om het doel te bereiken. Coaching, in beeld brengen en bereiken van de gewenste koers is het uiteindelijke doel.

Het deelnemen aan deze franchiseformule biedt o.a. de volgende voordelen:
? Je wordt bij aanvang van je werkzaamheden 3 dagen intern getraind. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere: coachingsvaardigheden, trainingsvaardigheden, het voeren van analyse gesprekken op directie niveau en marketing strategie.
? Je bedrijf heeft groeipotentieel door het unieke concept en de aantrekkende trainingsmarkt;
? Je kunt met je eigen bedrijf binnen de franchiseformule een mooie en goed realiseerbare omzet behalen;

Spreekt bovenstaande je aan?
Wij helpen je graag bij het zetten van de eerste stappen op het pad van franchise- ondernemer. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29