laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WEBONTWIKKELINGSBUREAU

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51726 11-07-2011 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 25.000 - € 50.000 Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Ter overname

Webdesign bureau, opgericht in 2006, welke actief websites verkoopt aan bedrijven. De werkzaamheden, het bouwen van websites en het onderhouden hiervan, worden uitgevoerd op uur- of projectbasis. De meeste werkzaamheden gebeuren op afstand. Verkoop en onderhoudsgesprekken op locatie van de (potenti?le) klant. De klanten bevinden zich in heel Nederland met een focus op regio Tilburg/Den Bosch.

Tevens wordt de hosting verzorgt voor vrijwel alle klanten. Dit levert periodieke inkomsten op die ook bij de overname inbegrepen zijn.

Het bedrijf bestaat uit 2 onderdelen qua marketing: Een onderdeel voor goedkope websites met een vast bedrag per website en een maatwerk tak. De klanten uit de goedkope websites tak worden actief gestuurd om uiteindelijk verder te gaan ontwikkelen naar maatwerk. Dit levert zeer goede resultaten op.

Reden van overname

De ondernemer is enkele eigen internet projecten gestart (consumentenmarkt en zakelijke markt) en wil de focus daar op leggen en daarom het bedrijf verkopen. De ondernemer wil dat de klanten zonder interruptie gebruik kunnen blijven maken van hun website en gewoon door kunnen.

Werkzaamheden

Het runnen van het bedrijf omvat complete ondernemerswerkzaamheden waaronder sales, marketing, projectmanagement en administratie. Het bedrijf draait op zichzelf. De programmeurs en vormgevers kunnen desgewenst actief blijven voor het bedrijf. Inzet van bestaande eigen mensen is ook mogelijk. De werkzaamheden omvatten 1-2 FTE.

Mogelijkheden ter integratie binnen een bestaande organisatie

Het bedrijf is geschikt om te integreren in een bedrijf wat affiniteit heeft met reclame en internet. De overname omvat geen vast personeel, er wordt o.a. gewerkt met outsourcing. Alle lopende overeenkomsten kunnen indien gewenst overgenomen worden maar dit is niet verplicht. Een bedrijf wat eigen hostingservers heeft hoeft bijvoorbeeld geen hosting overeenkomsten over te nemen.

Tags (trefwoorden)
Webontwikkeling | Webdesign | Bureau | Websites | Overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29