laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTNERSHIP IN BEMIDDELAAR BEDRIJFSOVERNAMES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51685 06-07-2011 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Onderneming die bemiddelt in verkoop en aankoop van (vooral middelgrote) MKB-ondernemingen. Begeleidt in het gehele overnameproces: ondernemingswaardering, werving en selectie van kopers resp. verkopers, deal structuring, onderhandeling en formalisering.
Lid van de BOBB (Branche Organisatie Bemiddelaars Bedrijfsoverdracht).

Momenteel vijf partners. Anders dan bij franchise-formules werken de partners nauw samen en delen actief hun relatienetwerken. Gezocht wordt naar uitbreiding met ??n of twee hooggekwalificeerde nieuwe partners.

U bent een vrouw of man van 40-55 jaar, met een financieel-economische achtergrond en academisch denkniveau. Door uw kennis, werkervaring en empatisch vermogen bent u in staat het vertrouwen van opdrachtgevers te winnen.
U bent initiatiefrijk, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een grote overtuigingskracht. U bent pragmatisch en analyseert snel.
U beschikt over een goed ontwikkeld commercieel/financieel netwerk en bent in eerste aanleg minstens twee dagen per week beschikbaar.

U wordt partner en mede-aandeelhouder in een professioneel draaiende onderneming met prima perspectieven. U bent eigen baas, met een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid. U bepaalt uw eigen agenda. De honoreringsstructuur is zo ingericht, dat uw succes vrijwel geheel uzelf ten goede komt. Uw mede-partners zijn integere professionals en prettige collega?s, met een academische achtergrond.

U maakt een ?vliegende start? in de branche voor bedrijfsovernames. Uw collega?s fungeren als vraagbaak en klankbord en beschikken over een netwerk van kopers, verkopers, investeerders en bankiers.

Tags (trefwoorden)
Partnership | Bemiddelaar | Bedrijfsovernames

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29