laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VASTGOEDONDERZOEK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51668 05-07-2011 Bedrijfsruimten Kantoorgebouw
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Meer dan € 1.000.000 € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

- De onderneming doet onderzoek op de vastgoedmarkt. Deze onderzoeksrapporten worden doorverkocht aan makelaars, gemeenten, vastgoedontwikkelaars en vastgoedbeleggers en andere ge?nteresseerde partijen.

- Zo wordt per gemeente alle bedrijven gebeld omtrent de kantoorruimte: Deze data wordt verzameld en separaat verkocht. Hierdoor kan er een betere afstemming komen tussen vraag en aanbod op de zakelijke markt.

- Leegstand is voor de Nederlandse onroerend goedmarkt een groot probleem. De onderneming wil onderzoek doen naar de positie van huurders in de markt. Hierdoor vastgelegd wie wanneer en waar zou kunnen verhuizen naar een ander pand.
- Het onderzoek focust zich op vijf vragen, waarin de meeste essenti?le elementen naar voren komen die belangrijk zijn voor een vastgoedontwikkelaar/exploitant om zijn planning en prospect in absolute zin in kaart te brengen.
- Ontwikkelaars en exploitanten voeren hebben nauwelijks informatie over de verhouding vraag en aanbod. Deze onderneming kan deze informatie achterhalen en met een beter resultaat dan door de meestal ongericht gestuurde documentatie die door normaal door ontwikkelaars en exploitanten verstuurd wordt.
- Het onderzoek zal uitgevoerd worden in alle grotere plaatsen in Nederland via de telefoon bij bedrijven met meer dan drie werknemers. Ontwikkelaars/exploitanten weten dan precies wie hun klanten zijn en wanneer welke klant geholpen moeten worden aan een nieuw pand. Het onderzoek kan ieder jaar opnieuw uitgevoerd om alle informatie actueel te houden om daarna verkocht te worden.
- De ondernemer is op zoek naar een financiering van groot maximaal EUR150.000,--
- De onderneming verwacht een omzet van EUR 6.19 mln met een winst van EUR 3.86 mln per jaar.
- De eerste opdrachten worden nu uitgevoerd.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29