laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERSCHEIDENDE SALES TRAINING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51657 04-07-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgevers is ??n van ?s werelds meest vooraanstaande trainingsorganisaties. Het is een succesvolformule die al 220 trainingscentra met even zovele franchisenemers telt. In de Benelux zijn nu 7 franchisenemers actief. Nadruk ligt op verkoop-, management- en leiderschapstraining. Zij onderscheiden zich door het vermogen om blijvende gedrags- en prestatieverbeteringen te bewerkstelligen.
De franchisegever hecht sterk aan de persoonlijkheid van haar franchisenemers en de vaardigheden die zijn meenemen. Uitgangspunt is de commerci?le en persoonlijke ontwikkeling van haar business partners. De franchisegever zorgt ervoor dat de collectieve kennis ter beschikking staat van de individuele ondernemer. Franchisegever ondersteunt, d.m.v. een 24/7 personal coach terwijl er optimaal ruimte is om te ondernemen. Je start je eigen bedrijf met een bewezen winstgevende formule. Het concept voorziet in programma's die op maat naar de behoeftes van individuele klant worden ontwikkeld. Verkopers worden getraind snel het vertrouwen te winnen van prospects en dus effici?nter ?cht tot zaken te kunnen komen.
Voor deze franchise zoeken we mensen die er naar streven de beste te zijn in zijn of haar domein en Je bent bereid daar de nodige inspanningen voor te verrichten. Je wilt ondernemen en je doelen bereiken naar eigen visie en inzichten. Je bent een charismatische ondernemer of hebt de nadrukkelijke ambitie er ??n te worden. Je ziet er naar uit jouw eigen baas te zijn, en dus je eigen inkomensniveau te kunnen bepalen. Het is een strakke formule waarin iedere franchisenemer zijn eigen unieke stijl behoud.
De opstartkosten en investering zijn, zeker in relatie tot de rendementen laag. Het concept bewijst zich commercieel en financieel. Als jij je herkent in dit profiel dan komen we graag met je in contact


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29