laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EXPERTS IN RISICO-INSPECTIES EN SCHADES-EXPERTISES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51655 04-07-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een organisatie die diverse formules in de (gezondheids)zorg in de markt zet. Voor ??n van haar formules zijn wij op zoek naar franchisenemers. De franchise bestaat uit gekwalificeerde schade-experts met kennis van bouwtechnische aangelegenheden en relevant wettelijke en juridische inzicht. Zij geven advies gericht zich op alle denkbare soorten risico-inspecties, schades-expertises, problemen en geschillen die voor kunnen komen bij brandverzekeringen en in de sectoren bouw, techniek of vastgoed inclusief de ruimtelijke omgeving.
Op een objectieve manier adviseren en ontwikkelen de franchisenemers oplossingen op maat terwijl zij daarna, bij de uitvoering, de directie voeren. Opdrachtgevers zijn verzekeringsmaatschappijen, woningbouwcorporaties en Intermediair-, aannemers- en installatiebedrijven.
Juist omdat de moederorganisatie veel kennis heeft van de (gezondheids)zorg wenden steeds meer overheden zich tot de franchisenemers en worden ook zij steeds ingezet bij het beoordelen en ontwikkelen van maatoplossingen voor letselschadeslachtoffers en ouderen. De franchisegever zelf heeft, naast een grote hoeveelheid vakinhoudelijke, juridische en verzekeringstechnische kennis, vooral veel ingangen bij potenti?le opdrachtgevers. De ondersteuning voor de franchisenemers is op maat en behelst veel training en 1e lijnsbedrijfsadvies. Zij kan ook assisteren bij het maken van bedrijfs- en (lokale) marketingplannen.
De franchisenemer die wij zoeken heeft een bouwkundige achtergrond, beschikt over ervaring bijvoorbeeld bij een architectenbureau of als projectleider. Natuurlijk ben je goed in de omgang met mensen, commercieel ingesteld en hebt je de ambitie om zelfstandig te ondernemen.
Aantrekkelijke element is dat onze opdrachtgever niet alleen een uniek product aanbiedt waarbij je als ondernemer jouw beroep kunt uitoefenen. Zij doet dit in voor een groeiend aandeel in een markt die conjunctuur ongevoelig is.
Mocht je interesse zijn gewekt en het profiel bij je passen dan horen we graag van je


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29