laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LOKAAL ONDERNEMERSCHAP IN DE ICT DETACHERING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51653 04-07-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een franchise in de detachering. Zij heeft zich gespecialiseerd in de ICT. Haar kracht zit in het lokale en voor persoonlijk karakter van de dienstverlening. Zij weet daarmee klanten ICT medewerkers, managers en experts meer aan zich te binden. De franchisegever ziet zich zelf als voorwaarden scheppend. Uitgangspunt is de franchisenemer zodanig worden ondersteund dat zijn veel tijd kunnen steken in de kernactiviteiten. Neven effect is dat startende franchisenemers in minder dan enkele weken operationeel kunnen zijn.
De franchisegever zorgt door het hebben van een uitstekend backoffice, veel training en het samenbouwen aan het merk voor optimale omstandigheden om te starten en te groeien. Zij heeft dan ook naast een eigenzinnige visie op hoe je succesvol de business kan ontwikkelen vooral veel ervaring en kennis. Zij heeft bewezen in zowel hoog- als laagconjunctuur effectief te kunnen groeien.
Vanaf dag ??n krijg je de kans om jouw vestiging vanaf het allereerste moment nieuw op te bouwen. Je profiteert direct van een succesvolle franchiseformule. De opdrachtgever investeert veel tijd en en energie in haar (startende) ondernemers. Het DNA van de ondernemers is bepalend voor de bedrijfscultuur en dus word zorgvuldig bewaakt dat de ondernemers kennis, ervaring en (financi?le) middelen ook passen bij die cultuur en andersom. De franchisenemers die wij zoeken zijn gedreven en gepassioneerd als het gaat om commercie. Idealiter kom je uit de ICT branche, heb je daar je netwerk en vakkennis opgedaan. Je bent communicatief sterk en bent sociaal vaardig en communicator. Ondernemen met een deze franchise is een verantwoorde investering.
Als je de ambitie hebt om franchise ondernemer te worden en je denkt de vaardigheden te hebben die nodig zijn om IT specialisten te werven en in contact te brengen met opdrachtgevers, dan zou deze franchise iets voor u kunnen zijn.

Tags (trefwoorden)
ICT | Detachering | Franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29