laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMEN IN DE ZORG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51652 04-07-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze formule is voorgekomen uit een uiterst succesvolle onderneming die zich gespecialiseerd heeft in letselschade. Om het succes naar landelijk te vertalen is gekozen voor franchise. De formule helpt mensen met beperkingen bij het maximale bereiken op het gebied van wonen, zorg, welzijn en arbeid. Zij verzorgt de brugfunctie tussen verzekeraars, belanghebbenden en letstelschadeslachtoffers. Opdrachtgevers zijn veelal de verzekeraars die sterk hechten aan kwalitatief hoogwaardige en objectieve inventarisaties en advies. Daarnaast bewaakt de franchisenemer dat het werk, na goedkeuring van de verzekeraar dat alles tot in detail volgens de afspraken word uitgevoerd. Hiermee is onmiddellijk aangegeven, dat de franchisenemer ook opkomt voor de belangen van het letselschade slachtoffer. De ondernemer die wij zoeken is gedreven en ervaren op het gebied van dienstverlening en management in de zorg. De ideale achtergrond is die van ergo- of fysiotherapeut maar ook mensen met vergelijkbare ervaring komen in aanmerking.
De ideale kandidaat is, een commerci?le relatiebouwer die goed kan luisteren klantgericht is en graag in een netwerk actief is. De organisatie biedt u o.a. een bewezen concept, prima opleiding en begeleiding, gebaseerd op veel ervaring en relatief lage opstartkosten door de mogelijkheid om vanuit huis te starten. Het potentieel is groot, het risico beperkt en de zorg is een markt die nauwelijks conjunctuurgevoelig is.
Hoewel er sprake is van lage opstartkosten o.a. door de mogelijkheid om van huis uit te starten moet u beschikken over financi?le middelen om de aanloopkosten van de onderneming te kunnen financieren. Het betreft een jonge onderneming en de (startende) ondernemers zien het pionieren samen met de organisatie als een meerwaarde.

Tags (trefwoorden)
Zorg | Letselschade | Franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29