laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN AFSLANKSTUDIO

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51644 04-07-2011 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Wij bieden een beproefd totaalconcept in de fit en gezondheidsbranche. Opgericht in 2004 is deze franchise organisatie uitgegroeid tot een toonaangevende partij met 33 studio?s in de Benelux. Het concept onderscheidt zich in de markt met gepatenteerde keramische infrarood warmtestralings-cabines. Deze cabines, in combinatie met persoonlijke begeleiding en individueel voedingsadvies, zorgen voor verbluffende afvalresultaten. De mannelijke ?n vrouwelijke eindgebruikers zijn zeer te spreken over de hoge mate van professionaliteit, uitstraling en resultaat.

Ondernemers zijn enthousiast over de professionaliteit, de begeleiding bij de financiering en de administratie en de persoonlijke benadering.

Na de succesvolle uitrol van het concept in Belgi?, wordt nu de Nederlandse markt ontwikkeld, waarbij de eerste 3 studio?s een feit zijn. In Nederland is de fitheid- en gezondheidsbranche een sterk groeiende branche. Met het unieke en bewezen concept zijn voor potenti?le franchisenemers de verwachtingen meer dan goed te noemen. Onze onderneming is, als enige in Nederland op het gebied van afslankmethodes en ISO 9001 gecertificeerd.

De studio?s zijn kleinschalig en hebben een eigen identiteit met herkenbare kenmerken, waarbij de ondernemer uiteraard de mogelijkheid heeft om in te spelen op de lokale markt.

Wij zoeken ambitieuze ondernemers die het concept in Nederland verder met ons willen uitbouwen. Affiniteit met persoonlijke coaching op het gebied van een gezonde levensstijl, daarbij geholpen door onze gepatenteerde cabines en het unieke concept, zullen er zorg voor dragen dat iedere nieuwe franchisenemer een geslaagde ondernemer wordt.

Franchisenemers krijgen onder meer:
- De beschikking over het gebruik van de gepatenteerde afslankmethode
- Complete begeleiding bij opstart, locatiekeuze, inrichting en marketing
- Een beschermde regio
- Een professionele starters opleiding
- Continue training en begeleiding
- ISO 9001 kwaliteitscertificaat
- Een georganiseerde administratie


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29