laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


5 STERREN LODGE IN KENIA (OP EIGEN LAND)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51558 23-02-2013 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Buiten Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 B.V.

omschrijving

De lodge brengt economy, ecology (econology) en 50 lokale families van een community samen in de Kimana Wetlands omgeving in Kenia. De lodge zal gebouwd worden op 60 acres eigen land, wat uniek is in Kenia. Het doel is om een gebalanceerd business model conform de filosofie van de eveneens bij het initiatief betrokken stichting te implementeren. Dit betekent instandhouding van natuurgebied en wild life, betrokkenheid van lokale bevolking en het delen van opbrengsten voor het algemeen belang. Een extra kans voor de realisatie van een succesvolle lodge komt voort uit een alsmaar groeiende vraag naar kindvriendelijke wild life ervaringen en actieve vakanties, dit in samenhang met het groeiende toerisme in Kenia
De lodge wordt gebouwd praktisch aan de voet van de Mount Kilimanjaro, 5892 meter hoog in een van Afrika’s meest relevante wild life migratiegebieden. Omdat de lodge op 1240 meter hoogte is gelegen, is het gebied malaria vrij.
Gebaseerd op de jarenlange ervaring en passie voor Afrika verwachten de ondernemers dat zij in staat zijn om de lodge te verhuren en beheren als een unieke ecologische, kindvriendelijke en creatieve ervaring. Om een goede bezettingsgraad van de lodge te realiseren, zijn en zullen er samenwerkingen met bekende reisorganisaties worden aangegaan in Europa, Zuid-Afrika, Japan en in Kenia zelf. Om extra naamsbekendheid te genereren zal de lodge deelnemen aan vakantiebeurzen en tentoonstellingen. De financieringsbehoefte (investeringen en werkkapitaal) is 1 miljoen euro. Banken zijn offertes aan het voorbereiden om 60% van deze financieringsbehoefte af te dekken.

Tags (trefwoorden)
Lodge | wildlife | toerisme | financiering | investering

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29