laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEHOEFTE AAN STEUNFINANCIERING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51546 21-06-2011 Detailhandel Non-Food Elektrotechnische detailhandel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

- Deze onderneming is een gediversifieerd bedrijf in veiligheid en milieu, gericht op het verbeteren van spill control-oplossingen voor de scheepvaart, industrie en zelfs binnen het huishouden, door middel van een uitgebreid programma van innovatieve producten.
- Deze onderneming werd opgericht als gevolg van een uitgebreid onderzoek gericht op oplossingen in diverse industrie?n en consumenten die nodig zijn om aan veiligheid en milieu verplichtingen te voldoen.
- Deze onderneming biedt het meest uitgebreide assortiment op het gebied van preventie/inperken van morsen (spill) in Europa en het Midden-Oosten. -
Het assortiment omvat elke vorm van absorptiemiddelen, spill-kits, laboratorium- en cleanroom producten, industri?le reinigingsdoekjes, lekbakken, olie-skimmers enz. In het kort, zij hebben oplossing voor elke soort gemorste vloeistof situatie.
- De belangrijkste aandachtspunten van de onderneming zijn de producten en zijn distributeuren welke verspreid zijn in 20 landen. Hun producten omvatten alle behoeften als het gaat om vloeistoflekkages controleren. Zij bieden oplossingen voor elk type vloeistof gemorst; van een kleine lekkage van chemicali?n in een laboratorium tot een grote olieramp voor de kust. Zij bieden uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs. Zij zijn tevens in staat om custom-made oplossingen en private label te verstrekken.
- De onderneming is gevestigd tussen de strategische havens van Rotterdam en Antwerpen. Dit garandeert een snelle verzendingen naar de distributeurs over de hele wereld.
- Gerealiseerde omzet in 2009 en 2010 bedroeg resp. EUR 391K en EUR 557K met een nettoresultaat van resp. EUR -5K en EUR - 28K.
- Voor 2011 verwacht het management een sterkere groei in omzet t/m april is er een omzet gerealiseerd groot EUR 364K.
- De ondernemer heeft een financieringsbehoefte van +/- 300dz voor de koop van 88% van de aandelen. Door grote voorraden is er ook een lopende cash-flowbehoefte.
- De onderneming heeft een ruime ervaring in deze branche en heeft een sterk netwerk met daarbij strategische partners.
- De totale markt is sterk groeiend (+/- 20 %/ jaar in Europa)
- Onderneming heeft exclusief importeursrecht met globale marktleiders (producenten).

Tags (trefwoorden)
Morsen | vloeistoffen | concept | financiering

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29