laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CHEMISCHE PRODUCTIE- EN HANDELSONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51494 15-06-2011 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

De chemische productie- en handelsonderneming, is gericht op de niches in de markt. De onderneming valt onder de sector chemische industrie en de bijbehorende branche is de farmaceutische industrie (fijnchemische industrie).

De activiteiten van de onderneming zijn productie en handel van chemicali?n en polymeren. De verdeling is 60/40. Het werkgebied van de onderneming is nationaal en internationaal, de onderneming is actief in 20 landen o.a. Europa, USA, Canada, China, Japan, Rusland etc.

De onderneming is al meer dan 20 jaar actief in de markt van chemie, farmacie en voeding.
Het bedrijf heeft een betrouwbaar klantenbestand met herhaalopdrachten. Het bedrijf heeft een solide positie in de markt verworven en een uitstekende reputatie. De onderneming staat garant voor goede service, vakkennis en kwaliteitsproducten. Dit is mede te danken aan de persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers.

De onderneming zoekt continu naar nieuwe mogelijkheden om nieuwe markten aan te boren en nieuwe producten te ontwikkelen.

De project portfolio bevat zeer veelbelovend projecten op gebied van energie, polymeren en milieu.
De onderneming is gevestigd in een pand van 1.300 m2. Kantoorgedeelte is gehuurd, ruimte productie en magazijn zijn eigendom. Oppervlakte verdeling is als volgt, kantoren 100 m2, productie en magazijn 1.200 m2. Overname van ruimte en productie en magazijn is bespreekbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29