laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


OBJECTIEVE CONSULTANT VOOR VASTGOEDEIGENAREN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51473 12-06-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij vertegenwoordigen een organisatie die diverse formules in de (gezondheids) zorg exploiteert.
De Franchisenemers van ??n van die formules worden o.a. ingeschakeld als onafhankelijk adviseur voor het beoordelen en taxeren van allerlei onroerend goed objecten.
Het is een groeiende organisatie van gekwalificeerde schade-experts met kennis van bouwtechnische aangelegenheden en relevant wettelijke en juridische inzicht.
Het advieswerk richt zich op alle denkbare soorten risico-inspecties, schades-expertises, problemen en geschillen die voor kunnen komen bij brandverzekeringen en in de sectoren bouw, techniek of vastgoed inclusief de ruimtelijke omgeving.
Op een objectieve manier adviseren en ontwikkelen de franchisenemers oplossingen op maat terwijl zij daarna, bij de uitvoering, de directie voeren.
Opdrachtgevers zijn verzekeringsmaatschappijen, woningbouwcorporaties en Intermediair-, aannemers- en installatiebedrijven.
Juist omdat de moederorganisatie veel kennis heeft van de (gezondheids)zorg wenden steeds meer overheden zich tot de franchisenemers en worden ook zij steeds ingezet bij het beoordelen en ontwikkelen van maatoplossingen voor letselschadeslachtoffers en ouderen.
De franchisegever zelf heeft, naast een grote hoeveelheid vakinhoudelijke, juridische en verzekeringstechnische kennis, vooral veel ingangen bij potenti?le opdrachtgevers.
De franchisenemer die wij zoeken heeft een bouwkundige opleiding en beschikt over enige jaren ervaring bijvoorbeeld bij een architectenbureau of als projectleider.
Natuurlijk ben je goed in de omgang met mensen, commercieel ingesteld en hebt je de ambitie om zelfstandig te ondernemen.
Opdrachtgever biedt een uniek product waarbij je als ondernemer jouw beroep kunt uitoefenen in o.a. een (deels) conjunctuur ongevoelige markt.
Ondersteuning is op maat en behelst o.a. training, 1e lijns business advies, bedrijfs- en (lokale) marketingplannen maar ook ondersteuning bij de werving en selectie en de start van de onderneming.
Belangrijk onderdeel van de ondersteuning is terug te vinden bij de menselijke kant van de franchise.
Mocht je interesse zijn gewekt en het profiel bij je passen dan horen we graag van je.
Graag sturen we informatie toe en zijn bereid om e.e.a. nader toe te lichten in een persoonlijk gesprek.

Tags (trefwoorden)
Consultant | Vastgoed | Gezondsheidszorg | Franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29