laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EEN ZEER SNEL GROEIEND COMPUTERBEDRIJF ZOEKT MEDE-ONDERNEMER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51456 10-06-2011 Detailhandel Non-Food Elektrotechnische detailhandel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte en over-stock hardware o.a. laptops en computersystemen en zoekt stevige ondernemer die naast kapitaal ook kennis en daadkracht toevoegt om de onderneming verder te laten groeien. Het is een mogelijkheid om mee te ondernemen of enkel te participeren

De onderneming heeft 3 fysieke winkels en 4 webwinkels onderverdeeld in twee besloten vennootschappen. De bedrijven hebben een strakke organisatie, en wordt begeleid door een register accountant samen met een financieel adviseur. De ondernemingen verkopen aan particulieren, scholen B2B en instellingen.

(Werk)kapitaal is nodig voor directe inkoop over stock producten welke op voorraad gehouden moeten worden voor de webwinkels en fysieke winkels. De onderneming heeft goede inkoopcontacten verdeeld over Europa en ziet kans haar positie sterk te verbeteren door rechtstreeks bij de bron te kunnen inkopen. Hierdoor kan er meer marge worden gemaakt.

Het benodigde kapitaal bedraagt 100K. Deze onderneming biedt de investeerder naast een goed rendement 25% van de aandelen van de vennootschappen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29