laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT MET GOEDE OMZET EN NAAM NABIJ AMERSFOORT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51441 08-06-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 V.O.F.

omschrijving

Het restaurant heeft een ideale ligging tussen twee winkelcentra in een stad in de directe omgeving van Amersfoort. In de directe omgeving bevinden zich voldoende openbare parkeergelegenheden en het restaurant beschikt over drie eigen parkeerplaatsen. Het restaurant is goed te bereiken per auto en openbaar vervoer.

Momenteel wordt het bedrijf als Grieks specialiteitenrestaurant ge?xploiteerd. Er worden bekende en minder bekende Griekse gerechten geserveerd. Mede door de ligging en de uitstraling van het interieur en het pand is het bedrijf uitermate geschikt voor diverse conceptrestaurants.
Hierbij kan gedacht worden aan een pannenkoekenrestaurant, Italiaans specialiteitenrestaurant, luxe restaurant, maar ook andere concepten behoren tot te mogelijkheden.

Het ruime restaurant heeft circa 100 zitplaatsen. Daarnaast is er een verwarmde rookruimte met tevens circa 20 zitplaatsen. Aan de voorzijde van het restaurant bevindt zich een terras met circa 50 zitplaatsen met uitzicht op een levendige weg. Er is een ruime kelder aanwezig met goederenlift. Op de verdieping bevindt zich een kantoor met douche en toilet. De totale oppervlakte bedraagt circa 346 m?.

Op uw verzoek sturen wij u graag meer detailinformatie.

Tags (trefwoorden)
Restaurant | Amersfoort | OvernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29