laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CONSULTANT IN WINSTVERBETERING BEDRIJVEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51418 07-06-2011 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Wenst u ook succesvol uw eigen onderneming te hebben om middelgrote en grote bedrijven te helpen substanti?le winstverbetering te bereiken door uitgekiende kostenreducties?

Deze internationale organisatie bereikt al bijna 20 jaar gemiddeld 20% kostenvermindering met vele honderden zelfstandige consultants in tientallen landen. Kern is dat niet alleen advies wordt uitgebracht maar ook de realisatie ter hand wordt genomen. Door het grote netwerk, met uitgebreide expertise, kan elke uitdaging succesvol worden aangegaan.

De licentienemer wordt ondersteund door meerdere professionele bureaus in binnen- en buitenland, een uitgebreide initiele opleiding, uitstekend documentatiemateriaal en veel personele ondersteuning. De activiteiten zijn van huis uit te ondernemen.

De juiste kandidaat heeft minstens 10 jaar bedrijfservaring, vaardigheden om met mensen op alle lagen van het bedrijf om te gaan en gedreven om zijn eigen bedrijf op te bouwen. Verder heeft hij of zij de financi?le middelen om de aanloop van zijn of haar bedrijf te financieren.

Serieuze kandidaten die zich willen aansluiten bij deze internationale organisatie worden uitgenodigd te reageren.

Tags (trefwoorden)
Consultant | Winstverbetering | Bedrijven | Overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29