laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTICIPATIE: PRODUCENT VAN MULTICULTURELE VOEDINGSMIDDELEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51361 01-06-2011 Industrie Voedingsindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Het concept
Het doel van de ondernemer is om een multiculturele bakkerij keten met eigen productiefaciliteit neer te zetten met productiecapaciteit voor meerdere verkooppunten. Het is de bedoeling om in 5 jaar tijd 5 vestigingen te realiseren in Limburg. Het uiteindelijke streven is uit te breiden via een franchise formule.

Waarom is dit uniek?
Er is geen multiculturele bakkerij te vinden in een straal van 35km van Heerlen. Heerlen heeft 90.000 inwoners, waarvan 10.000 met niet Nederlandse voorouders. Gezien de hechte bindingen binnen deze groepen en de afwezigheid van specifieke concurrentie, wordt er een sterke start verwacht zonder veel marketing te hoeven voeren.
De dichtstbijzijnde productiefaciliteit is gelokaliseerd in Luik, wat ligt op meer dan 50km afstand. Door een eigen productiefaciliteit worden veel kosten bespaard.

Hoe te realiseren?
De gekozen locatie is zeer strategisch gelegen. Op 100m afstand van een moskee, vlakbij centraal station, op 300m van een college, vlakbij verschillende overheidsbedrijven en in een doorgaande winkelstraat. Een zelfde locatie zal gezocht worden voor de 4 andere te realiseren vestigingen.
Quick-service concept
De bakkerij zal een ?quick service? concept. Hiermee wil de ondernemer inspelen op de zakelijke consument, scholieren en winkelende klanten.

Propositie
De ondernemer investeert zelf EUR 45K. Daarnaast is EUR 175K nodig welke grotendeels bancair gefinancierd kan worden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29