laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IS OP ZOEK NAAR EEN GROEIFINANCIERING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51360 01-06-2011 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

- De ondernemer wil een modelijn starten, gebaseerd op de Italiaanse stijl. Deze lijn zal zich focussen op de moderne man, zowel casueel als zakelijk. De ondernemer wil deze producten via een webwinkel gaan verkopen.
- De lijn zal in eerste instantie opgebouwd worden uit elkaar complementerende kledingstukken. Hierbij moet gedacht worden aan overhemden met bijpassende boxershorts en lederen schoenen met riemen van dezelfde leersoort.
- De kleding zal gefabriceerd worden in Turkije, omdat daar de kwaliteitscontrole bij de productie zeer hoog is. Turkije staat in de mode-industrie bekend om het hoge afwerkingniveau en de uitstekende kwaliteit van stijlvolle stoffen. De personen in Turkije die de kwaliteit borgen hebben ruime ervaring bij modebedrijven.
- De website zal grotendeels in eigen beheer gebouwd en onderhouden worden. Om de kleding te tonen is er gekozen voor een samenwerking met een modellenbureau. Tevens zal de kleding op minstens twee plaatsen in Nederland in showrooms getoond worden. De eerste komt in Twello en de tweede in Den Haag bij het modellenbureau.
- Op het internet zijn meerdere aanbieders te vinden, echter gaat het merendeel niet voor kwaliteit maar voor een lageprijsstrategie. Een enkele concurrent maakt kwaliteitsoverhemden, echter zonder complementerende kledingstukken.
- De ondernemer is op zoek naar een (start-) financiering/investering groot EUR 50.000,-.
- De ondernemer verwacht in het eerste jaar een omzet te kunnen behalen van EUR 105K. Hier blijft na kosten en priv?onttrekkingen EUR 28.660,- van over.
- De winst van de eerste maanden zal ge?nvesteerd worden in de aankoop van nieuwe voorraad.
- De ondernemer heeft ervaring in het leiding geven aan bedrijven, daar hij 15 jaar lang eigenaar/directeur is geweest van een grand caf? en landgoed. Tevens is hij verantwoordelijk geweest voor de gehele bedrijfsvoering van verschillende andere horeca aanverwante etablissementen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29