laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UITZENDORGANISATIE EN DETACHERING, KAPITAAL INJECTIE NODIG VOOR GROEI

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51354 06-06-2011 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 € 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

 Deze onderneming is een jong en fris bedrijf, dat door vader en dochter elke dag blijft groeien. De man achter het bedrijf heeft al tientallen jaren ervaring in de arbeidsmarkt en daarover genoeg kennis tot zich genomen. Hij besloot om samen met zijn dochter een nieuwe uitzendorganisatie en detachering te beginnen en vernoemde het naar haar. Samen werken zij er elke dag voor dit bedrijf tot een steeds groter succes uit te laten groeien.
 Deze onderneming is een specialist in het uitzenden en detacheren van mensen voor functies in verschillende vakgebieden en branches. Wat zij bieden is kwaliteit boven kwantiteit tegen zeer scherpe tarieven. Zij zorgen voor de juiste man of vrouw op de juiste plaats. Daarbij beschikken zij de juiste branchekennis en zij zijn 24/7 bereikbaar.
 Daarnaast leveren zij betrouwbare mensen om, bijvoorbeeld ziekteverzuim en/of pieken in het bedrijfsproces op te vangen en tijdens vakanties en ziekte. Personeel dat bovendien binnen het betreffende bedrijf past, over de juiste vaardigheden, diploma's en kennis beschikt en snel aan het werk kan.
 Door een actieve houding en adequaat reageren op mogelijkheden is SEM in staat gemotiveerd en gekwalificeerd personeel, zowel hoger als lager geschoold, uit te zenden in veel verschillende sectoren, namelijk: administratie, industrie, schoonmaak, zorgsector, techniek en de bouw.
 In 2009 is er een omzet van EUR 797K gerealiseerd en een winstmarge van 17,5%. In 2010 is de omzet gestegen tot EUR 994K en een winst geboekt groot EUR 141K. Voor 2011 wordt er een groei verwacht in omzet en rendement. Dit door een aantal nieuwe opdrachtgevers en zij hebben t/m april nu al EUR 265K omgezet.
 De drie grootste klanten [in 2010] zijn goed voor bijna 85% van de totale omzet.
 Om de fiscale schuld terug te dringen wordt gezocht naar een kapitaal injectie van EUR 110K. Hier staat een aandelenbelang tegenover.
 Deze onderneming bezit mensen met ruime ervaring [ruim 15 jaar] in deze branche en hebben een sterk netwerk en klantenbestand.
 De Nederlandse uitzendmarkt lijkt zich verder te herstellen van de economische malaise. Nadat eerder groei werd gerapporteerd in de industri?le en technische sector, komt er nu ook weer meer vraag naar uitzendkrachten vanuit de administratieve sector. Dit blijkt uit de marktontwikkelingen 2011, die de branchevereniging van uitzendbureaus, ABU bekendmaakte.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29