laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DIENSTENBEDRIJF; SCHILDERWERK, RENOVATIE, ETC, OMZET EUR 1,2 MLN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51341 30-05-2011 Bouw Afwerkingsbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 € 100.000 - € 200.000 N.v.t. B.V.

omschrijving

Dienstenbedrijf op zoek naar financiering ten behoeve van sterke omzetgroei [44%]. Na ingezette groei is het mogelijk om binnen afzienbare termijn de onderneming over te nemen.
? De onderneming levert diensten op het gebied van onderhoud, schilderwerk, renovatie, reiniging en installaties. De onderneming is gevestigd in Amsterdam en heeft 12 FTE in dienst.
? De onderneming kan op veel gebieden vakmannen leveren en kan garant staan voor haar diensten door de in de loop der jaren opgedane ervaring en de verkregen certificaten.
? De onderneming heeft zich gespecialiseerd in brand- & roetsanering (24- uur per dag bereikbaar), gevelreiniging, antivandalisme coatings, schilderwerken, elektrische installaties en onderhoud, vocht & waterschade herstel en woning renovaties.
De onderneming maakt een flinke groei door en de aandacht ligt hierdoor op liquiditeitsdruk. De kwaliteit van diensten is goed, maar de focus ligt momenteel intern bij het financieel onder controle houden van de liquiditeit.
? De omzet is in 2010 licht teruggelopen, waarbij de EBITDA en netto winst relatief gelijk zijn gebleven.
? Voor 2011 verwacht de DGA van de onderneming een sterke groei. Tot en met medio mei 2011 was er reeds een omzet behaald van EUR 488.000,- waarbij nog steeds een stijgende lijn merkbaar is in de opdrachten die binnen komen. Deze sterke groeiverwachting [44%] zorgt voor een werkkapitaalbehoefte waardoor de onderneming een rekening courant wenselijk acht. Behalve een sterke omzetstijging verwacht de onderneming in 2011 ook een sterke stijging van het resultaat ten opzichte van de omzet [15%]. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt doordat ?algemene kosten? [huur/back office/etc.] op een relatief zelfde hoogte kunnen blijven, de bruto marge stijgt en personeel effici?nter wordt ingezet waardoor de winstgevendheid groter wordt.
? Om de groei te kunnen behappen en voor de ontstane werkkapitaalbehoefte wenst de onderneming een kortlopend krediet [rekening courant/factoring/alternatief] groot EUR 100.000,-.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29