laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DUURZAAM MUURBOUWSYSTEEM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51309 13-09-2011 Bouw Aannemingsbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Ter overname aangeboden:
Duurzaam muurbouwsysteem
Introductie.
Het muurbouwelementen-systeem is een praktische methode van duurzaam bouwen met geavanceerde, universeel toepasbare polystyreenelementen. De elementen worden op de bouwplaats gestapeld tot verdiepingshoogte en volgestort met beton. Op deze manier kunnen gevels van een compleet huis, inclusief garage, binnen ??n dag tot verdiepingshoogte worden opgetrokken.
Direct na verharding kunnen de dan constructieve gevels worden belast met kanaalplaatvloeren. Daarna kan onmiddellijk verder worden gemonteerd met de volgende etage of een prefab-dakconstructie. Het muurbouwelementensysteem is een energiezuinige, milieuvriendelijke, veilige en arbeidsuren besparende, uiterst flexibele methode van duurzaam bouwen.
Bijzonderheden.
Het muurbouwelementensysteem is uitgebreid gedocumenteerd en voldoet aan alle eisen en vergunningen voor woningbouw.
Er is reeds een modelwoning op basis van dit systeem gemaakt.
Reden verkoop.
De huidige ondernemer heeft het systeem ontwikkeld en gebruiksklaar gemaakt. Vanwege zijn leeftijd wenst hij het systeem over te dragen aan een partij die het kan vermarkten.
Prijs.
De rechten zijn ondergebracht in een BV. Diverse constructies met betrekking tot de overnameprijs zijn bespreekbaar, binnen een bandbreedte van ? 100.000 tot ? 500.000.
Deze onderneming is bijzonder interessant voor een aannemersbedrijf/ architectenbureau die op een zeer effici?nte en milieubewuste manier wil bouwen.
Op verzoek informeren wij u graag verder over deze bedrijfsovername.Ref: 977jt


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29