laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ERVAREN PARTNER IN ICT GEZOCHT VOOR TOEKOMSTIGE GROEI

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51305 26-05-2011 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie 50 - 100 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 € 50.000 - € 100.000 Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Deze onderneming is voor bedrijven en instellingen de beste partner voor het ontwerpen, bouwen en beheren van applicaties en systemen. Deze onderneming ondersteunt de klant van het begin tot het einde bij het implementeren van deze oplossingen.

Deze onderneming bestaat uit twee entiteiten die naadloos aan elkaar sluiten. De ene entiteit verstrekt kennis en kunde die betrekking hebben tot alle mogelijke facetten van de ICT, zoals het ontwerpen en ontwikkelen van websites, het hosten van websites, het beheren van kantoorautomatisering, het hosten en beheren van (web)servers, online backup en het leveren van Hosted IP telefonie oplossingen. De andere entiteit detacheert de beste senior specialisten op verschillende ICT-gebieden, voornamelijk voor bedrijven die geen mensen in vaste dienst willen aannemen.

Deze onderneming heeft een sterk klantenbestand opgebouwd in de laatste jaren hebben zij onder meer opdrachten uitgevoerd voor grote namen, zoals Reaal SNS, TMF-group, Unive, Wolters-Noordhof, Achmea, BAM, Bovag, Fujitsu, GVB.

In 2009 is er een omzet van EUR 2 mln gerealiseerd en een winst van EUR 50K. In 2010 is de omzet gestegen tot EUR 2.1 miljoen. Voor 2011 wordt er een groei verwacht in omzet en rendement. Dit door een interne reorganisatie en aantrekkende markt.

Deze onderneming wil harder groeien en uitbreiden en zoekt een directeur die zich committeert door zich in te kopen in de organisatie.

Tags (trefwoorden)
ICT | Partner | Directeur | BuyIn

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29