laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GOEDLOPEND RESTAURANT ZUID-HOLLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51291 25-05-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 € 50.000 - € 100.000 € 500.000 - € 1.000.000 V.O.F.

omschrijving

Goedlopend restaurant in het hogere marktsegment. Traditionele menukaart gebaseerd op de Franse keuken. Staat regionaal bekend om goede keuken, gastvrijheid en goede sfeer. De onderneming bestaat inmiddels 23 jaar.

Het restaurant is gevestigd in de regio Drechtsteden in het centrum van een snel groeiende gemeente nabij een uitbreidingsplan (nieuwbouw). In de directe omgeving is veel (zakelijke) bedrijvigheid met potentie voor zakelijke lunches en diners. De bezoekers/klanten zijn (deels vaste) culinaire gasten uit de directe regio. Maar ook bovenregionale gasten worden hier regelmatig verwelkomd. Daarnaast worden zakelijke diners en partijen verzorgd.

Het restaurant heeft een capaciteit van 75 gasten. In de directe nabijheid is voldoende gratis parkeergelegenheid. De onderneming is volledig voorzien van een sfeervol (deelbaar) restaurantgedeelte, bar, keuken, opslag en koelvoorzieningen. De vergunningen zijn up-to-date. De bedrijfsactiviteit is overeenkomstig het bestemmingsplan. Er is een goede mogelijkheid voor uitbreiding van de capaciteit met een terras op de ZW zijde.

De concurrentie in de directe omgeving is beperkt. Op korte afstand zijn er een aantal overige horecagelegenheden die de horecafunctie versterken.

Door persoonlijke omstandigheden (leeftijd, gezondheid) heeft de eigenaar de laatste jaren minder uit de onderneming gehaald. Zo worden er geen lunches (meer) verzorgd. Daardoor blijft de goede potentie onbenut. Daarom wil de eigenaar de onderneming overdragen aan een bedrijfsopvolger.

Gezocht wordt een horeca-ondernemer die met nieuw elan en enthousiasme de potentie van de onderneming tot ontwikkeling brengt.

In de koop is begrepen het onroerend goed (taxatie vrije verkoopwaarde ?820.000), de inrichting/inventaris en de arbeidsovereenkomst met de (uitstekende) chef-kok.

De vraagprijs (inclusief onroerend goed) is ?850.000 (kosten koper).

Tags (trefwoorden)
Restaurant | Zuid-Holland | Overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29