laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LUXE BADKAMER- EN HAARDEN SPECIALIST MET SHOWROOM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51233 12-12-2012 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

• Unieke instapkans voor een commerciële ondernemer/starter.
• Unieke uitbreidingskans voor een strategische koper.
• Unieke kans voor een financiële koper aangezien het zittend management het bedrijf zelfstandig kan runnen.

Activa/passiva transactie die makkelijk financierbaar is.

Deze onderneming, gevestigd in de provincie Gelderland, is leverancier, ontwerper en installateur van luxe badkamers, haarden, schouwen en vloeren in het midden- en hoogsegment.

Het royale pand met een lage huurprijs bevat onder andere een magazijn en een prachtige showroom alwaar badkamer, wand- en vloertegels, plafonds met verlichting en stijlvolle haarden met schouwen en plateaus staan opgesteld.

De producten kunnen naar wens van de klant op maat worden gemaakt. Daarnaast wordt een gedeelte van het assortiment zelf geïmporteerd. De onderneming geniet een goede lokale bekendheid en voert een actief en effectief marketingbeleid. De kernwaarden van de onderneming zitten in de persoonlijke advisering, kennis – en serviceniveau, de kracht van alles onder 1 dag, installatiemogelijkheden en de goede naamsbekendheid. De klandizie bestaat uit loyale particulieren die kiezen voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en een hoog serviceniveau.

Daarnaast laat deze interieurspecialist goede historische cijfers zien en is er sprake van een structurele winstcapaciteit. Verder biedt de exploitatie grote en unieke groeiperspectieven aan de koper.

De omzet is € 1 miljoen en de onderneming is structureel winstgevend. De onderneming wordt verkocht omdat de huidige aandeelhouder zich wil concentreren op andere activiteiten.

Graag alleen reageren indien u over voldoende middelen kunt beschikken.

Tags (trefwoorden)
Badkamer | Haarden | Specialist | OvernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29