laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WEBWINKEL IN PRODUCTEN TER BESTRIJDING VAN PIJN BIJ BEVALLING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51213 16-05-2011 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Het betreft een eenmanszaak welke in 1997 is opgericht. De activiteit betreft een webwinkel op het gebied van verkoop en verhuur van producten ten behoeve van het gebruik bij bevalling ter bestrijding van weeenpijn.

Maatschappelijk gezien is er een trend dat pijn en bevalling niet per s? meer samen moeten gaan. Sinds 2009 heeft een vrouw in Nederland bijvoorbeeld ook recht op een ruggenprik. Ook bij onder andere verloskundigen wordt dit besef steeds groter en ontstaat er een grotere markt voor pijnbestrijding waarbij de betreffende producten een aansprekende en steeds meer geaccepteerde non-farmacologische optie zijn. Daarnaast vergoeden steeds meer verzekeraars de huur of aanschaf van de betreffende producten en is er zodoende sprake van een interessante groeimarkt. Per 2011 vallen de producten bij ongeveer de helft van de zwangeren onder de aanvullende ziektekostendekking. In 2009 was dit nog slechts 25%.

Reden verkoop
De eigenaar heeft de onderneming in eerste instantie zelf opgericht en gedreven. Na verloop van tijd heeft de ondernemer, i.v.m. een andere carri?re, de bedrijfsvoering hoofdzakelijk overgedragen aan een medewerker. Met name het gebrek aan tijd werkt belemmerend op de verdere professionalisering en groei van de onderneming. De eigenaar ziet een bedrijfsovername zowel persoonlijk en zakelijk als een goede optie om de onderneming te laten meegroeien met de nieuwe kansen in de markt.

Uitgebreidere (financiele) informatie is op basis van een geheimhoudingsverklaring beschikbaar voor serieus ge?nteresseerde (markt)partijen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29