laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE BESTAANDE WINKEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51189 21-08-2011 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Wij zijn een franchiseformule die wil uitbreiden. Wij hebben besloten om onze eigen ook in franchise te geven. Het betreft de winkel in Bussum. Daar maakten klanten voor het eerst kennis met ons concept waarbij gezond en vooral lekker eten in een aangename omgeving centraal staat.

Wij zijn geen gewone delicatesse winkel. Bij ons ligt de nadruk ligt op verse Italiaanse producten van een hoog niveau. Het hart wordt gevormd door de winkel met dagverse producten zoals verse pasta?s, sauzen, gemarineerde olijven, tapenades en pesto?s waarvan een deel zelf word geproduceerd. Verder word het assortiment bepaald door originele Italiaanse producten uit alle streken. Naast alles ingredi?nten voor het maken van een smakelijke pastamaaltijd zijn er ook kant en klare gerechten te koop. De kracht van het concept zit in de passie voor eten en de Italiaanse beleving die aan klanten wordt geboden. Naast de winkel bieden wij onze klanten clinics, wijncursussen, catering, kaas- & broodcursussen en allerlei andere activiteiten aan.
De tijd van testen is voorbij en we hebben nu een nadrukkelijke groeiambitie. Natuurlijk wordt er voortdurend verder ontwikkeld aan de formule. We denken dat de toekomstige franchisenemers hier een actieve bijdrage aan kunnen leveren
Onze franchiseformule is erop gericht de voordelen van de samenwerking optimaal te benutten. Zaken als ontwikkeling van assortiment, promotionele activiteiten marketing en automatisering en vanzelfsprekend de aansturing van de totale organisatie gebeuren centraal. De franchisenemers richten zich op de hun eigen winkel en klanten
Als ondernemer bij onze formule heb je passie voor het (eerlijk) voedsel en pas je bij ons gedachtegoed. Je bezit over gezonde ondernemersmentaliteit en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Je ben je zelf verantwoordelijk voor de resultaten van je vestiging. Zaken als productkwaliteit, service, administratie, personeelskosten e.d., zijn je dagelijks werk.
Als het genoemde profiel en het verhaal achter Onze formule aanspreekt en je hebt de ambitie om, bestaande vestinging over te nemen, dan komen we graag met je in contact.

Tags (trefwoorden)
Franchise | Delicatesse | Italiaanse | Producten | Dagvers

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29