laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51161 09-05-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is detacheert ICT ?ers voor een betaalbaar tarief met veel persoonlijke service en aandacht v oor zowel voor het bedrijf waar word gedetacheerd als de gedetacheerden. Voor de franchisenemer is het een formule waarmee je veel tijd kan steken in de kernactiviteiten en waarmee je direct van start kunt.
Een onderneming starten in de context van de formule van onze opdrachtgever is, ongeacht de economische omstandigheden, aantrekkelijk en biedt uitstekende perspectieven voor de toekomst. Naast een eigenzinnige visie op hoe je succesvol kan groeien in een omgeving met veel concurrentie heeft de opdrachtgever veel ervaring en kennis. Zij heeft bewezen in zowel hoog- als laagconjunctuur effectief te kunnen groeien.
Je krijgt de kans om een nieuwe vestiging vanaf het allereerste moment zelf op te bouwen. Je profiteert direct van een succesvolle franchiseformule. De opdrachtgever investeert vooral in haar ondernemers. Tijdens de interne opleiding leer je de naast de details van het ondernemen alle ins en outs van detachering en rekrutering. Het DNA van de ondernemer is bepalend voor de cultuur van de organisatie. Zorgvuldig bewaken wij dat ondernemers naast de juiste kennis, ervaring en financi?le middelen ook een persoonlijkheid hebben die past bij onze cultuur (en andersom).
De opdrachtgever begeleid van op een uiteenlopen aantal gebieden, van ondernemersplan en financi?n tot salesondersteuning en werving & selectie
Een onderneming is een grote stap. Zelfs als het ondernemen in je bloed zit, blijft het een enorme inspanning om je eigen bedrijf op te richten. Idealiter bouw je succesvol jouw eigen bedrijf op met een minimum aan risico?s en bijkomende rompslomp. Dat is exact wat onze opdrachtgever haar (startende) franchisenemers te bieden heeft.
De franchisenemer die wij zoeken is een gedreven ondernemer. Zijn passie is zelfstandig ondernemen! De gezochte ondernemer heeft door zijn ervaring en affiniteit in de ICT branche een eigen netwerk en vakkennis. Je bent communicatief sterk en kunt goed met mensen omgaan. Maar bovenal ben je een goede verkoper. Zonder inzet geen omzet en dus geen bedrijf. Ondernemen met een deze franchise is een verantwoorde investering. De belangrijkste investering is energie, enthousiasme en vooral inzet. Doordat de formule zich bewijst is het de combinatie van de formule en jouw mentaliteit en instelling die grotendeels jouw individuele succes zullen verklaren.

Als je de ambitie hebt om franchise ondernemer te worden en je denkt de vaardigheden te hebben die nodig zijn om IT specialisten te werven en in contact te brengen met opdrachtgevers dat zou deze franchise iets voor u kunnen zijn.

Tags (trefwoorden)
Franchise | Detachering | ICT

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29