laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMEN ALS TRAINER IN EEN FRANCHISESYSTEEM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51158 09-05-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar franchisenemers die hun eigen trainingsbureau willen starten volgens een wereldwijd bekend en succesvol franchise concept. Je start je eigen bedrijf met een bewezen winstgevende formule. Het is een bewezen succesvolle formule die in Amerika al 220 trainingscentra heeft en in de Benelux nu 7 franchisenemers telt. Nadruk ligt op verkoop-, management- en leiderschapstraining. Zij onderscheidt zich van anderen doordat zij blijvende gedrags- en prestatieverbeteringen te weet te bewerkstelligen.
Het concept voorziet in programma's die op maat naar de behoeftes van individuele klant worden ontwikkeld. Verkopers worden getraind snel het vertrouwen te winnen van prospects en dus effici?nter ?cht tot zaken te kunnen komen.
De franchisegever hecht sterk aan de persoonlijkheid van haar franchisenemers en de vaardigheden die zijn meenemen. Uitgangspunt van de formule is dan ook de ontwikkeling van haar business partners. Er bestaat een directe relatie tussen het succes van de ondernemers en de coaching en training die zij ontvangen. De franchisegever zorgt ervoor dat de collectieve kennis ter beschikking staat van de individuele ondernemer. Franchisegever ondersteunt, d.m.v. een 24/7 personal coach terwijl er optimaal ruimte is om te ondernemen.
Voor deze franchise zoeken we mensen die er naar streven de beste te zijn in zijn of haar domein en Je bent bereid daar de nodige inspanningen voor te verrichten. Je wilt ondernemen en je doelen bereiken naar eigen visie en inzichten. Je bent een charismatische ondernemer of hebt de nadrukkelijke ambitie er ??n te worden. Je ziet er naar uit jouw eigen baas te zijn, en dus je eigen inkomensniveau te kunnen bepalen. Hoewel franchisegever veel doet aan de ontwikkeling van haar ondernemers, ben je van jezelf nu ook al een professionele en effici?nte communicator.
De kosten en investeringen zijn laag, maar de opbrengsten hoog. Het concept bewijst zich commercieel en financieel. Als jij je herkent in dit profiel dan komen we graag met je in contact

Tags (trefwoorden)
Ondernemer | Trainer | Franchise | Wereldwijd

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29