laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VOLLEDIG TRAVELMANAGEMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51157 09-05-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Professionele dienstverlening aan MKB.
Onze opdrachtgever heeft zich tot doel gesteld om een onderscheidend en exclusief zakenreisproduct aan te bieden in het MKB. Om haar klanten op niet alleen professioneel maar vooral ook op een persoonlijke manier van dienst te kunnen zijn, werkt zij met franchisenemers die zodanige service en ondersteuning bieden dat daarmee optimaal wordt voldaan aan de wensen van zakelijke klanten.
Het operationeel proces sluit volledig aan op de belangrijkste klantwensen en het garandeert de franchisenemer van een effici?nte bedrijfsvoering. De franchisegever en zijn team leveren primair persoonlijke service en flexibiliteit aan hun klanten. Financieel geldt dat de producten voor een scherpe prijs kunnen worden aangeboden aan de klanten terwijl er sprake is van aantrekkelijke marge voor de franchisenemer. Zij worden hierbij geholpen door de jarenlange ervaring van de franchisegever en de schaalgrootte van de totale organisatie. De franchisenemers zijn partners die op hun beurt weer een vorm van partnership aangaan met hun klanten.
De klanten van onze opdrachtgever zijn ondernemers in het MKB. Het MKB, dat internationaal reist om precies te zijn. Zij zijn actief over de hele wereld. Hebben geen tijd noch de ambitie om hun reizen uit te zoeken via het internet. Met 800 vestigingen wereldwijd is zij de grootste franchisegever in de reisbranche. De groei in Nederland is spectaculair. Niet alleen groeit het aantal vestigingen ook de omzet groeit sterk.
Als jouw omzet dezelfde groei doormaakt als die van de bestaande ondernemers heb je binnen een jaar een team van medewerkers. Het verdienmodel zit in de fee die je afspreekt met je klanten. Je bent dus niet afhankelijk van allerlei commissies en jouw klant krijgt absolute transparantie.
Leidinggeven aan een team en optimaal kunnen functioneren in een netwerk zijn vaardigheden waar je over moet beschikken. Je hoeft geen ervaring te hebben in de reisbranche maar wel affiniteit met reizen. Misschien heb je al ervaring als ondernemer (ZZP?er) en zoek je een mogelijkheid om een bedrijf te beginnen waarin je minder afhankelijk bent van jouw eigen beschikbare uren.

De franchisegever is een solide organisatie die al zo?n 30 jaar actief is. Als jij je kunt vinden in het profiel en het product dan kom ik graag met je in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29