laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONAFHANKELIJK BOUWKUNDIG ADVISEUR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51127 04-05-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De franchisenemers van onze opdrachtgever worden door hun klanten ingeschakeld als onafhankelijk adviseur voor het beoordelen en taxeren van allerlei onroerend goed objecten en de schades die zich daaraan kunnen voordoen. Het betreft een groeiende organisatie die werkt met franchisenemers die stuk voor stuk gekwalificeerde schade-experts zijn met kennis van bouwtechnische aangelegenheden en relevant wettelijke en juridische inzicht. Het advieswerk richt zich op alle denkbare soorten risico-inspecties, schades-expertises, problemen en geschillen die voor kunnen komen bij brandverzekeringen en in de sectoren bouw, techniek of vastgoed inclusief de ruimtelijke omgeving.
Op een zo objectief mogelijke manier adviseren en ontwikkelen de franchisenemers oplossingen op maat terwijl zij bij de uitvoering de directie voeren. Opdrachtgevers zijn verzekeringsmaatschappijen, woningbouwcorporaties en Intermediair-, aannemers- en installatiebedrijven. Ook wenden steeds meer overheden zich tot de franchisenemers en worden ook zij steeds vaker ingezet bij het beoordelen en ontwikkelen van maatoplossingen voor letselschadeslachtoffers en ouderen.
De franchisegever zelf heeft, naast een grote hoeveelheid vakinhoudelijke, juridische en verzekeringstechnische kennis, vooral veel ingangen bij potenti?le opdrachtgevers. Daarmee wordt een deel van de opdrachten gerealiseerd.
De franchisenemer die wij zoeken heeft een bouwkundige opleiding en beschikt over enige jaren ervaring bijvoorbeeld bij een architectenbureau of als projectleider. Natuurlijk ben je goed in de omgang met mensen, commercieel ingesteld en hebt je de ambitie om zelfstandig te ondernemen.
Opdrachtgever biedt een uniek product waarbij je als ondernemer jouw beroep kunt uitoefenen in een (deels) conjunctuur ongevoelige markt. Je deelt in de kennis, krijgt veel ondersteuning bij de acquisitie en er is ruimte om ?cht te ondernemen.

Mocht je interesse zijn gewekt en het profiel bij je passen dan horen we graag van je. Graag sturen we informatie toe en zijn bereid om e.e.a. nader toe te lichten in een persoonlijk gesprek.


Tags (trefwoorden)
Onafhankelijk | Bouwkundig | Adviseur

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29