laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOTEL MET RESTAURANT EN WELLNESS IN DUITSLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51098 09-05-2011 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Duitsland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 N.v.t.

omschrijving

Het Hotel is gelegen in Kniebis, een klein vakantiedorp midden in het Zwarte Woud. In de zomer komen toeristen hier om te genieten van de natuur, te wandelen en te fietsen. In de winter komt men hier voor de uitgebreide langlauf mogelijkheden, om te skiën en om te rodelen. Het geheel bevindt zich op ongeveer 1.000 meter hoogte.

Grote steden in de directe omgeving zijn Freudenstadt op 8 kilometer, Baden-Baden op 50 kilometer en Straatsburg op 60 kilometer.

Het Hotel beschikt over 14 hotelkamers, een (eigenaren) appartement, een appartement voor grotere gezelschappen tot 8 personen en wellness faciliteiten in de vorm van een sauna, een solarium, een fitnessruimte en een binnenzwembad.
Het restaurant serveert diverse streekgerechten alsmede Hollandse specialiteiten.

Het geheel is in 1958 gebouwd en door de jaren heen uitgebreid. Afgelopen jaar heeft het gehele hotel een make-over gekregen en zijn zowel de kamers als de openbare ruimten onder handen genomen. het geheel ziet er zeer netjes en eigentijds uit!

In de kelder bevindt zicht het wellness gedeelte, een kantoor en een personeelsruimte. Op de begane grond zijn kamers en is het restaurant gevestigd. Hier bevindt zich ook het eigenaren appartement. Op de eerste en tweede etage zijn hotelkamers gelegen. Tevens is op de bovenste verdieping het appartement gelegen welke voor grotere groepen gebruikt kan worden.

Het geheel beschikt over 40 eigen parkeerplaatsen.

Vraagprijs € 325.000,= k.k.
Onroerend goed, inventaris, goodwill,
handelsnaam en website.

Tags (trefwoorden)
Hotel | Restaurant | Wellness | Duitsland | OvernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29