laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GERENOMMEERD E-INSTALLATIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51096 14-06-2011 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.

omschrijving

Betreft de overname van een E-installatiebedrijf. De onderneming is ongeveer 25 jaar geleden opgericht en succesvol uitgebouwd. Vanwege het gebrek aan opvolging is besloten het bedrijf ter overname aan te bieden.

De onderneming heeft een tweetal aanvullende activiteiten. Enerzijds betreft het elektrotechnische installatiewerkzaamheden en anderzijds het leveren en gecertificeerd installeren van elektronische inbraak- en brandbeveiligingsapparatuur.
In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een solide en betrouwbaar installatiebedrijf met een regionaal sterke marktpositie.

Bij de onderneming zijn, naast de directie, circa 25 medewerkers in dienst. De directie is bereid een bepaalde periode aan te blijven. Het bedrijf is gevestigd in Noord-Brabant in een representatief bedrijfspand.

Het bedrijf is interessant voor bestaande installatiebedrijven (synergetische voordelen), voor bouwbedrijven (strategische voordelen) alsook voor MBI-kandidaten met voldoende affiniteit en capaciteit om het bedrijf succesvol voort te zetten. Daarnaast is er aanwijsbaar marktpotentieel dat door de nieuwe eigenaar actief opgepakt kan worden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29