laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE/AGENTUUR IN MODE-RETAIL BRANCHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51094 03-05-2011 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. Eenmanszaak

omschrijving

Internationaal werkende organisatie biedt klanten in de mode/retailwereld een innovatief en gepatenteerd systeem van beveiliging en logistieke opvolging. Het systeem biedt de mogelijkheid om elk individueel kledingstuk, in iedere gewenste fase van de 'supply chain', van fabrikant tot aan de kassa, te volgen en optimaal tegen diefstal te beveiligen.

Kandidaten worden verantwoordelijk voor het aanbieden en verkopen van het systeem aan mode-filiaalbedrijven in binnen- en buitenland. De uitrol van het systeem bij de klanten wordt gedaan door een professionele project manager van de eigen organisatie. Kandidaten blijven daarbij verantwoordelijk voor de coordinatie en communicatie met de klant.

De juiste kandidaat is een ambitieuze, onafhankelijke zelfstarter die hoge eisen aan zichzelf en anderen stelt. Hij of zij verstaat de kunst om uitstekend te communiceren van directie tot werkvloer van de (potentiele) klant. Kandidaten hebben waarschijnlijk ervaring met complexe verkooptrajecten en bij voorkeur ook operationele marketing- en verkoopmanagement ervaring.

Geboden wordt een een internationale en innovatieve omgeving waar Engels de voertaal is. De werksituatie biedt veel afwisseling en vrijheid van handelen is een gegeven.

Er is geen entreefee en het concept biedt de mogelijkheid om een meer dan uitstekend inkomen te verwerven. Uitoefening van de activiteiten geschiedt in deeltijd.

Tags (trefwoorden)
Franchise | Agentuur | Mode-retail | Overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29