laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SOFTWARE ONTWIKKELAAR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51088 02-05-2011 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Namens ??n van onze opdrachtgevers bieden wij de aandelen ter overname aan van een besloten vennootschap met de volgende kenmerken.

Het betreft een IT bedrijf die enkele succesvolle software toepassingen heeft ontwikkeld voor de publieke sector. De onderneming is met de door haar ontwikkelde software marktleider binnen haar discipline. De afgelopen 15 jaar heeft de onderneming een brede en goed gespreide klantenkring in Nederland opgebouwd en contractueel gesecureerd. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een gemiddelde groei van 8% gerealiseerd en is sterk winstgevend.

De onderneming is geschikt voor overname door een organisatie die via een strategische acquisitie haar product portfolio wil uitbreiden, of een positie wil verwerven in de publieke sector.

Voor kandidaten met wie de verkoper voldoende aansluiting ziet is, na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring, een informatiememorandum beschikbaar.

Tags (trefwoorden)
Software | Ontwikkelaar | Overname | IT

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29