laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT IN DORDRECHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51086 02-05-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Dit bekende restaurant met internationale keuken in Dordrecht heeft zijn plaats in de markt weten te veroveren. De waarderingen voor keuken en bediening zijn zonder meer goed te noemen.
Op de begane grond beschikt het restaurant over ruim 40 zitplaatsen binnen en over nog eens 40 zitplaatsen op het terras. De open keuken is gelegen op de eerste verdieping en biedt zitgelegenheid aan nog eens 16 personen. De zolderverdieping wordt gebruikt als opslagruimte. Het restaurant is in 2007 verbouwd en heeft toen ook een volledig nieuwe keuken gekregen.

De huurprijs bedraagt ?2000 per maand ex btw, er is een mogelijkheid tot koop van het onroerend goed. Het restaurant voldoet aan alle vergunningen, er zijn geen contractverplichtingen.

De vraagprijs voor overname van goodwill & inventaris wordt u op aanvraag verstrekt.

Een goed lopend restaurant met een aangenaam rendement, kortom een prima mogelijkheid om uw droom waar te maken!

Tags (trefwoorden)
Restaurant | Dordrecht | OvernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29